vrijdag 20 november 2015

Gezonde ijsjes

Omdat we Larissa haar verjaardag nog niet gevierd hadden, hebben we dit gisteren gedaan. Zij is in de grote vakantie al jarig geweest. Eerst heeft ze verteld over haar heel speciaal begin van haar leven. Larissa is 4 maanden te vroeg geboren. Dat wil zeggen dat ze nog heel klein was, iets kleiner dan een lat van 30 cm. Ze heeft dan ook heel lang in haar eigen kleine huisje (de couveuse) gewoond. Ze kreeg eten via buisjes en is zo gegroeid tot een volwaardige baby. Hier zie je enkele foto's van haar. Een spannend verhaal dus! 





Daarna was het tijd voor de traktatie: lekkere gezonde fruit ijsjes! Mmmmmm. En de ijsjes kwam wel op een heel speciale manier, met de ijskar.
Nog eens een dikke proficiat Larissa!











Tijdens de vrije werktijd hebben de kinderen heel goed gewerkt. Er zijn vrije teksten geschreven, er is gewerkt aan onderzoekjes, de creatieve verwerking over het natuurhulpcentrum hebben we verder afgeschreven, ... .


In ons hoekenwerk naar aanleiding van Sinterklaas, mochten de kinderen zelf eens gluren door het sleutelgat van Sinterklaas.



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten