vrijdag 9 september 2016

Kleine Bieke op bezoek

Gisteren begonnen we de dag met hoogbezoek. Het kersverse zusje van Joke kwam samen met de mama op bezoek. Ze noemt Bieke en is nog maar 12 dagen oud. De kinderen verschoten ervan hoe klein Bieke wel niet is. We mochten allemaal vraagjes stellen aan Ann (de mama van Joke) over de baby. Samen met heel de klas hebben we ook een cadeautje gemaakt voor Bieke. Omdat ze van bijtjes en vlindertjes houdt hebben we een prachtig schilderij gemaakt. 
We hopen dat Bieke er heel blij mee is! 
Joke liet ons ook nog het geboortekaartje zien en we kregen allemaal lekkere rozijntjes in de vorm van een vlindertje, helemaal zelfgemaakt. 
Super! 
En nog eens een dikke proficiat aan de grote zus Joke en natuurlijk aan heel de familie! 











Zoals elk jaar waren we ook vandaag weer uitgenodigd door de muziekacademie van Genk. De bedoeling hiervan is dat de kinderen kennismaken met de muziekschool. Vooraleer dat de muziekworkshops begonnen, mochten we naar een heel grappige voorstelling kijken van een graaf en zijn werkster. Dan hebben we 4 leuke workshops gedaan: instrumenten bespelen, zingen, drama en de website van de academie doorsnuffelen. Op het einde hebben we het aangeleerde liedje samen met de graaf Gaston en zijn werkster Katootje gezongen.Het was super leuk...... Kijk maar naar de foto's.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten