donderdag 21 april 2016

Kiesronde

Deze week was het kiesronde. We zijn begonnen met de nieuwe verrassingsrondes en ook de laatste van het schooljaar. 



Miet heeft gekozen voor receptenronde. Ze heeft ons heel goed uitgelegd hoe ze deze lekker chocoladekoekjes gemaakt had. Op het einde mochten we zelfs een stukje proeven, mmm, dat was lekker seg!! 
Goed gedaan Miet! 






Romeo liet ons dit boek zien, al snel dachten we dat hij boekenronde had gekozen. Maar we hadden het allemaal mis, hij koos namelijk voor muziekronde. Zijn muziekronde ging wel over de ghost rockers en daarom vertelde hij eerst wat meer over de personages uit zijn lievelingsserie.
Op het einde mochten we dan naar het liedje luisteren.
Knap gedaan Romeo!



We hebben ook onze tocht van 1 km voorbereid. Dit doen we omdat we tijdens de wiskundeles leren over wat juist 1 kilometer. Daarom zijn we heel benieuwd hoe ver dat nu juist is. Dit kunnen we alleen maar weten door het zelf eens te wandelen.
Per 3 konden we op het stratenplan van Genk op zoek gaan naar onze school (Ijzersteenweg 10) en daarna ook naar de Meeënweg 2, dit is het adres van Michaël. Michaël heeft opgezocht dat hij slechts 600 meter van de school afwoont. Dit is natuurlijk te weinig om aan onze 1 kilometer te komen. Daarom moeten we een route uitstippelen die een beetje om gaat maar wel juist 1 km is.
Vandaag heeft Malik een route gevonden! Knap Malik!

s







Gisteren was Ingrid ook jarig, de kinderen van het 4de gingen haar verrassen door heeeeeel stilletjes tot de deur te wandelen en uit volle borst LANG ZAL ZE LEVEN te zingen. Ingrid was heel erg geschrokken. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten