woensdag 6 mei 2015

Kikkervisjes en post!

Deze week was het dan eindelijk zover, we hebben onze kikkervisjes in de klas!! Dikkopjes worden ze ook wel genoemd. Alle kinderen waren dolenthousiast. Hopelijk hebben we tegen het einde van het schooljaar kleine kikkertjes. 
Omdat er geen kikkerdril meer te vinden was, hebben we nu meteen kikkervisjes. Maar dat vonden de kinderen niet erg, want ze wouden na het onderzoekje van Zyna, Amira en Andreas maar al te graag zien hoe deze dikkopjes kikkertjes gaan worden.











Wat een spannende dag was het gisteren want er was een brief voor ons!! Jullie kunnen misschien al raden van wie de brief komt? Jawel, van Freinetschool de Pluim, onze correspondentieschool. Joepie! Wat waren we blij! Elke leerling had een elfje geschreven over zichzelf. Nu kunnen we allemaal een vriendje of vriendinnetje zoeken om mee te schrijven. We kijken er al naar uit.






Gisteren hebben we ook nog een lesje levend rekenen gedaan. We meten het bord, de bank, ons contract, ... . En dat allemaal terwijl we decimeter gebruiken, weer iets nieuw bijgeleerd dus!













En hier zijn we onze kado'tjes voor Moederdag aan het inpakken. Spannend hé lieve mama's! :-) 
Nog eventjes wachten tot zondag!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten