vrijdag 5 december 2014

Kronkeldiedoe en bezoek van de Sint

Wat een leuke dag vandaag! We zijn begonnen met een beetje te sporten, want het was Kronkeldiedoe! In het sportcentrum van Genk werden we allemaal ingedeeld in groepen. Per groepje mochten we de 17 opdrachten of spelletjes uitvoeren. Er waren hele leuke dingen bij zoals evenwichtsoefeningen, een grote rups waar we door mochten kruipen, jongleren, go-car rijden, steppen, balansoefeningen en nog veel meer.






























































Daarna hebben we nog heel even in ons contract gewerkt, nu zijn er ook verschillende kinderen klaar, goed zo! Toen hebben we boterhammen gegeten en al heel snel erna was het tijd om onze zwarte pieten mutsen en zelfgemaakte kragen aan te trekken. Waaaaant, de Sint kwam samen met zijn Pieten aan op school. Alle kinderen hebben iets mooi voorgedragen, wij hebben onze Pietenmove gedaan. Dat lukte goed! Daarna moesten we nog een super lange rekensom oplossen om onze cadeaus te krijgen. Gelukkig was dat gelukt.















Dan zijn we nog even naar de klas gegaan om onze pakjes uit te pakken. We hebben een Bingo en het spel 'woordzoeker' gekregen van de Sint, joepie!! Dankjewel Sinterklaas!!




1 opmerking: